Labareau

Wat u moet weten over LABAREAU - de huidverzorgingslijn waar beroemdheden niet over zwijgen

Wat je moet weten over LABAREAU - de huidverzorgingslijn waar beroemdheden over blijven praten


Als het gaat om A-Listers en hun huidverzorgingsroutines, is er maar één ding van belang: welke methoden ze ook volgen, welke producten ze ook gebruiken, ze moeten er absoluut onberispelijk uitzien als ze voor de camera staan. Het is van het allergrootste belang dat iemand die voortdurend in de schijnwerpers staat, er fris, wakker en natuurlijk jeugdig uitziet – drie eigenschappen die bijna altijd tot uiting komen in de gezondheid van iemands huidskleur.
Beroemdheden kunnen zich immers vrijwel alles veroorloven als het gaat om er prachtig uit te zien op de rode loper, of het nu een felbegeerde afspraak is met een bekende gezichtsspecialist of een weekje weg naar een luxe wellnesscentrum. Dus waarom zouden ze kiezen voor een huidverzorgingslijn als een cosmetische behandeling slechts een telefoontje verwijderd is?
Maak kennis met LABAREAU: de nieuwe huidverzorgingslijn die geliefd is bij beroemdheden en visagisten.
Het geheim is bekend: iedereen, van de binnenste cirkel van de mode tot bekroonde acteurs en muzikanten, kan niet stoppen met het delen van afbeeldingen van zichzelf met behulp van de wonderproducten op hun sociale media-accounts.
Maar de echte fascinatie schuilt in het verhaal achter LABAREAU, een werkelijk opmerkelijk verhaal van huidexpert Lindsay van der Looij die een kwaliteitsproduct wilde creëren dat de huid tegen veroudering zou kunnen beschermen.
Het productverhaal van Lindsay begon in 2018, het formuleren van haar product duurde meer dan vier jaar en bestond uit samenwerkingen met gerenommeerde laboratoria om te perfectioneren. In 2022 werd het assortiment exclusief online gelanceerd. Nu is LABAREAU uitgebreid met een aanwezigheid in hoogwaardige klinieken en winkels in heel Nederland.

Lindsay's eigen huidkliniek BLOY Institute in Amsterdam, Nederland, is de ultieme bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een perfecte huid, met een wachtlijst van 5 weken voor een felbegeerde afspraak. Haar expertise en resultaten hebben haar een lange lijst van trouwe klanten opgeleverd, van beroemdheden uit de A-lijst en schoonheidsredacteuren tot socialites en gezichtsobsessieve mensen overal ter wereld.
Het brancheverstorende LABAREAU huidverzorgingsassortiment werd in 2022 gelanceerd en bewijst dat hightech formules kunnen combineren met het beste dat de wetenschap te bieden heeft om op een luxueuze manier effectieve resultaten te leveren. Lindsay staat zowel bekend om haar uitgebreide kennis van de cosmetische wetenschap als om haar passie voor luxe schoonheid en heeft haar 20 jaar expertise, ervaring en branchekennis gedistilleerd in een innovatieve, resultaatgerichte huidverzorgingslijn. Gebaseerd op het beste onderzoek en ontwikkeling dat momenteel beschikbaar is in de huidwetenschap, beloven deze geavanceerde formules transformerende resultaten en de legendarische LABAREAU-glans. Het assortiment van Lindsay, altijd een vernieuwer, evolueert voortdurend, altijd met het doel om iedereen een stralende, gezonde huid te bieden.

“ De drang om mijn eigen productlijn op te zetten, LABAREAU, werd onmogelijk te negeren toen ik het idee in mijn hoofd had. In mijn cosmetische huidkliniek gebruikte ik veel klinisch krachtige formules die niet lekker aanvoelden of ruikten op de huid. Ik merkte ook dat de producten waarop ik kon vertrouwen de beste resultaten zouden opleveren, in een zeer medisch ogende verpakking zaten die mensen niet met trots in hun badkamer tentoonstelden of aan vrienden aanbeveelden. Wie wil er nu niet een mooie, luxe fles in de badkamer neerzetten? Het verhoogt de ervaring en het gevoel van uw thuishuidroutine. LABAREAU garandeert klinisch bewezen resultaten, geleverd op een luxueuze manier.” - Lindsay van der Looij

Hoe dan ook, het is gemakkelijk te begrijpen waarom A-Listers, van over de hele wereld, geen genoeg kunnen krijgen van LABAREAU – vooral als het een overvloed aan huidverzorgingsproblemen kan oplossen zonder zich te hoeven aanmelden voor afspraken, consultaties en behandelingen. Of, weet je, verlaat je huis.