LABAREAU

Collageen in huidverzorging: de gezonde hype die ervoor zorgt dat je er jong uitziet

We weten allemaal dat er mooi uitzien en voelen begint met een royale portie zelfliefde en natuurlijk een goede huidverzorging. Terwijl ons schoonheidsregime tegenwoordig afhankelijk is van cosmetische ingrepen, haarafspraken en make-up om ons uiterlijk te verbeteren, is de basisbouwsteen van die gewenste stralende glans een heldere en gezonde huid die met liefde en zorg wordt behandeld.
Wat kunt u doen om een ​​gezonde en jeugdig ogende huid te krijgen? Volgens Labareau-oprichter en toonaangevend huidexpert Lindsay Van Der Looij is het antwoord simpel. Het is tijd om collageen in te slaan.
Maar voordat we bespreken hoe we collageen het beste kunnen consumeren, gaan we eerst eens nader kijken naar de werking van het populaire eiwit zelf.
Hoe werkt collageen?
Voor degenen onder jullie die op de een of andere manier de hype hebben gemist die de sleutel belooft tot een jeugdig ogende huid; collageen is een natuurlijke vezel in uw lichaam die uw schoonheid verbetert door een slappe huid, fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. Collageen en elastine zijn twee essentiële eiwitten die niet alleen je huid versterken, maar ook je spieren, botten, spierweefsel, haar en nagels een stuk sterker maken. Geen wonder dat we zo dol zijn op collageen!
Andere voordelen van collageen voor uw huid zijn onder meer:
  • Verbetering van de strakheid van de huid
  • Het stimuleren van vocht en hydratatie van de huid
  • Bevordering van de elasticiteit en een eerlijke huidskleur
  • Zorgt voor een volle en volle huid
  • Helpt huidcellen zichzelf te vernieuwen
Het is waarschijnlijk geen geheim dat in de huidige maatschappij er mooi uitzien en jeugdigheid hand in hand gaan. Maar naarmate we ouder worden, vergt het simpelweg meer inspanning om de zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden.
Dit komt door een afname van de collageenproductie. Hoewel ons lichaam op natuurlijke wijze collageen kan produceren, beginnen we naarmate we ouder worden minder elastine en collageen te produceren. Volgens dermatologen neemt de collageenproductie halverwege de twintig aanzienlijk af en beginnen er tekenen van veroudering te verschijnen. Daarom raden huidexperts aan om al in de twintig te beginnen met het gebruik van collageenserums. Zo voorkom je vroege tekenen van veroudering en behoud je die gezonde, jonger uitziende huid!
Hoe u uw natuurlijke collageen kunt beschermen voor een gezond uitziende huid:
  • Stop met roken
  • Beperk de blootstelling aan UV-zonnestralen en draag altijd zonnebrandcrème
  • Drink voldoende water - hydratatie is de sleutel voor een stralende huid
  • Vermijd zwaar alcoholgebruik
  • Houd u aan een gezond dieet, vooral fruit en groenten die veel vitamine C bevatten
Labareau - Uitgelichte afbeelding - Retourneren en terugbetalingen
Collageen voor een gladde en elastische huid: de collageenversterkende serums van Labareau 
Collageen wordt vaak in supplementvormen ingenomen, zoals pillen, poeders en vloeistoffen. Net als alle andere supplementen kunt u ze kopen bij uw plaatselijke drogisterij. Bij inname van collageen in supplementvorm wordt de stof afgebroken door aminozuren en opgenomen in de bloedbaan. Bijgevolg zal uw hele lichaam profiteren van de collageenboost, van uw botten tot spieren en van uw haar tot nagels. Als je echter collageen wilt gebruiken om zichtbare tekenen van veroudering om te keren, debatteren wetenschappers breed over de effectiviteit van het louter innemen van collageen in supplementvorm.
Als u expliciet op een missie bent om een ​​stevigere en jonger uitziende huid te bereiken, raden dermatologen en huidexperts aan om zo snel mogelijk serums op basis van collageen op uw gezicht aan te brengen. Collageensupplementen versterken het collageen in de gewrichten van uw lichaam, maar collageenserums geven uw huid die stralende glans waarnaar u op zoek bent.
De baanbrekende anti-aging huidverzorgingslijn LABAREAU promoot twee op collageen gebaseerde serums die klinisch zijn getest en getest om het hele jaar door een gladde en elastische huid te garanderen. Zowel The Day Formula als The Night Formula van Labareau stimuleren de verjonging van de huid door het vermogen om collageen en elastine te produceren te herstellen. De drijvende factor achter deze innovatieve huidverzorgingslijn is de uniek geformuleerde SAXZ-12®️-technologie van LABAREAU, die de vorming van krachtige en sterk geconcentreerde ingrediënten bevordert. Klinisch bewezen resultaten laten zien hoe beide serums zichtbare antiverouderingseffecten achterlaten, zoals het aanzienlijk verminderen van rimpels, poriën en fijne lijntjes. Ondertussen wordt de huid optisch mooier door er gladder, voller en steviger uit te zien en aan te voelen.
Uiteindelijk zullen op collageen gebaseerde serums zoals de Day and Night Formula helpen om op natuurlijke wijze collageen en elastine in uw huidweefsel te stimuleren, wat resulteert in een gezonde en stralende huid. Daarom raden we aan om zowel collageensupplementen als collageenserums te nemen om de beste antiverouderingseffecten te krijgen. Vergeet niet uw nek en decolleté mee te nemen wanneer u onze premium serums gebruikt voor een optimaal resultaat.
Labareau - Uitgelichte afbeelding - Verzending en bezorging