Screen Shot 2023-12-01 at 2.21.18 PM

Exclusief: LABAREAU maakt internationaal debuut op Papaduk Ibiza

Exclusief: LABAREAU Skincare debuteert op Ibiza bij exclusieve parfumerie Papaduk
LABAREAU, het toonaangevende Nederlandse merk op het gebied van luxe huidverzorging, bereikt een belangrijke mijlpaal met de lancering van haar allereerste winkelpunt buiten Nederland. Vanaf nu zijn de verfijnde huidverzorgingsproducten van LABAREAU verkrijgbaar bij Papaduk , de meest luxueuze niche-parfumerie van Ibiza, wat een opmerkelijke ontwikkeling voor het merk markeert.
Internationaal debuut
LABAREAU heeft een reputatie opgebouwd als pionier op het gebied van hoogwaardige, luxueuze en doelgerichte huidverzorging. De verhuizing naar Ibiza betekent een strategische expansie voor LABAREAU, en het merk is verheugd om zijn internationale debuut te maken op Papaduk, de favoriete bestemming voor wie op zoek is naar exclusieve schoonheidsproducten op het eiland.
“De opening van onze eerste winkel buiten Nederland is een bijzonder moment voor LABAREAU”, zegt Lindsay van der Looij, oprichter van LABAREAU. "We zijn verheugd om onze toewijding aan luxueuze, op wetenschap gebaseerde huidverzorging te delen met de klantenkring van Papaduk op het prachtige eiland Ibiza."



Over Papadoek

Papaduk, bekend om zijn onberispelijke selectie van exclusieve producten zoals Diptyque, Memo Paris, Aesop en Malin+Goetz, verwelkomt LABAREAU met enthousiasme. Deze samenwerking belichaamt de gedeelde waarden van beide merken: een streven naar uitmuntendheid, luxe en innovatie.
Bezoekers van Papaduk kunnen nu genieten van de uitgebreide collectie van LABAREAU, inclusief alles van hydraterende reinigingsmiddelen tot opvullende crèmes en collageenserums voor een stralende huid. De producten zijn ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de huid te versterken, te verjongen voor een ‘filler in a bottle’-effect en tegelijkertijd een gevoel van luxe te bieden.
LABAREAU en Papaduk nodigen alle huidverzorgingsliefhebbers en liefhebbers van luxe uit om de innovatieve wereld van LABAREAU te verkennen in de exclusieve setting van Papaduk op Ibiza.