Busted: Skincare myths exposed

De tien grootste huidverzorgings mythen exposed.

Met de nadruk op het bereiken van een stralende huid, willen velen van ons graag verschillende huidverzorgings aanbevelingen ontdekken. De realiteit is dat talloze suggesties niet effectief zijn en dat bepaalde mythen zelfs de gezondheid van uw huid kunnen saboteren. Om de waarheid te onthullen, ben ik hier om te helpen het goede advies te scheiden van de risicovolle beautyhacks.


Mythe: Natuurlijke en biologische producten zijn altijd klinisch getest.

Een van de grootste mythen in de dermatologie suggereert over het algemeen dat natuurlijke huidverzorgingsproducten veiliger in gebruik zijn. Het feit dat een product zichzelf als biologisch bestempelt, betekent niet meteen dat het veilig is. Het eerste dat u moet doen bij het beslissen welke producten u wilt kopen, is de oorsprong van eventuele claims verifiëren en ervoor zorgen dat de aanbevelingen worden ondersteund door beoordeeld klinisch onderzoek. Bij LABAREAU worden alle ingrediënten onderzocht en getest. Onze formule is 100% wetenschappelijk onderbouwd en de revolutionaire SAXZ-12®️-technologie verbetert zowel de huidtextuur als de elasticiteit.



Mythe: Huidverzorgingsproducten tegen veroudering zijn niet geschikt voor vrouwen van in de twintig.

Wie zei dat vrouwen van in de twintig zich geen zorgen hoeven te maken over producten tegen veroudering, heeft duidelijk een in een leugen geleefd. Als je 25 bent, vertraagt ​​de vernieuwing van je huidcellen, wat een cruciaal aspect is om je huid jeugdig te houden. De productie van collageen vertraagt ​​natuurlijk naarmate we ouder worden. Daarom is het zo belangrijk om een ​ collageenserum te gebruiken om de gewenste jeugdige uitstraling te behouden. Labareau presenteert met trots The Day Formula , een krachtig serum dat uw huid er gladder, voller en steviger uit laat zien en aanvoelen.



Mythe: Het innemen van collageensupplementen is voldoende om u antiverouderings voordelen te bieden.

Hoewel het nemen van collageensupplementen kan helpen, is simpelweg het alleen innemen van collageenpillen niet voldoende om zichtbare antiverouderings resultaten te bereiken. In feite is dit een van de meest voorkomende misvattingen over collageen. Supplementen zijn gunstig voor het collageen in de gewrichten van ons lichaam, maar hebben geen volledige impact op de huid. Om een ​​jonger uitziende huid te krijgen, heb je een serum op collageenbasis nodig, zoals The Day Formula en The Night Formula . Deze bestsellers bevatten een geavanceerd, opvullend collageenserum dat zichtbare antiverouderingseffecten oplevert. Het serum vermindert rimpels en fijne lijntjes, evenals de grootte en het uiterlijk van de poriën. De Day and Night Formula -serums bevatten de unieke SAXZ-12®️- technologie van Labareau : een mix van krachtige ingrediënten die op natuurlijke wijze collageen en elastine in huidweefsel helpen stimuleren . Daarom raden we aan om zowel collageensupplementen als collageenserums te nemen om optimale antiverouderingseffecten te bereiken.



Mythe: Je make-up laten zitten tijdens het slapen is niet zo schadelijk als we denken.

Toen je voor het eerst make-up begon te dragen, zei je moeder waarschijnlijk dat je altijd je gezicht moest schoonmaken en al je make-up moest verwijderen voordat je naar bed ging. En raad eens: je moeder had gelijk . Hoewel het misschien verleidelijk is om te geloven dat slapen met je make-up af en toe oké is,  maar dat is echt niet zo. Als je make-up laat zitten terwijl je naar bed gaat, kan dit op de lange termijn schade aan je huid veroorzaken. De meeste celregeneratie vindt plaats terwijl we slapen. Je kunt je dus voorstellen dat als er nog make-up op de huid zit, dit proces wordt verstoord, waardoor mogelijk ontstekingen en verstopte poriën ontstaan . Dus de volgende keer dat je na een paar drankjes thuiskomt en meteen je bed in wilt rollen, verzamel jezelf en reinig je gezicht! Bij Labareau hebben wij de perfecte reiniger voor jou! De Cleanser is een zachte en effectieve reinigingslotion voor een stralende, volumineuze huid, ontwikkeld om ongeëvenaarde resultaten te leveren, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. De Cleanser bevat een unieke mix van actieve, hoogwaardige ingrediënten om de huid diep te reinigen en alle onzuiverheden te verwijderen. Geformuleerd met vitamine C , biedt The Cleanser een schone en gehydrateerde basis voor een egale huid.



Mythe: Dubbele reiniging is essentieel voor een diepe reiniging van de huid.

Net als bij het wassen van je haar hoef je het niet twee keer te wassen, of in dit geval te reinigen, als je de juiste producten gebruikt. Een goed reinigingsproduct met de beloofde functionele ingrediënten zal het werk doen met een enkele reiniging. Wat ik wel aanraad is om The Toner twee keer te gebruiken! Zo is je huid volledig voorbereid op je andere huidverzorgingsproducten. U moet echter voorzichtig zijn bij het vinden van een reinigingsmiddel dat bij uw huid past. Het is van cruciaal belang om een ​​multifunctionele reiniger te vinden die je gezicht niet uitdroogt en je huid niet van essentiële oliën ontdoet . Als je niet zeker weet welke reiniger het beste is voor jouw huid, is The Cleanser van Labareau een veilige keuze omdat het de natuurlijke pH-balans van de huid niet verstoort en geschikt is voor alle huidtypes. De Cleanser is de eerste stap naar een weelderige en stralende teint. Het reinigt niet alleen je huid en verwijdert onzuiverheden , het hydrateert ook op natuurlijke wijze je huid en verbetert de opname van andere producten in je huidverzorgingsroutine. Hoewel een enkele reiniging voldoende is, is een dubbele reiniging uiteindelijk prima, zolang je zachte producten gebruikt. Als je houdt van het gevoel van een diepe en grondige reiniging, probeer dan The Toner na het reinigen om overtollig vuil en make-up te verwijderen.


Mythe: De volgorde waarin u uw huidverzorgingsproducten aanbrengt, doet er niet toe.

Het aanbrengen van uw huidverzorgingsproducten in de juiste volgorde is cruciaal voor het behalen van een optimaal resultaat . Elk huidverzorgingsproduct is zorgvuldig op zijn eigen onderscheidende manier samengesteld en alleen als het correct en in de juiste volgorde wordt aangebracht, profiteert uw huid van de voordelen van alle ingrediënten. Zorg ervoor dat je je gezicht altijd reinigt met een reiniger en een toner voordat je je serums aanbrengt , gevolgd door een voedende dikke gezichtscrème, zoals The Volume . Deze luxe crème hydrateert je huid diep. Ik adviseer een paar seconden tussen het aanbrengen van elk product op uw huid. Zo kan je huid alle ingrediënten effectief opnemen en een maximaal resultaat bereiken.


Mythe: Je hoeft thuis geen exfoliërende producten te gebruiken.

Het exfoliëren van je huid is belangrijk . Het exfoliëren van je huid is de sleutel tot die gewenste glans. Ten eerste verwijdert exfoliatie de bovenste laag van de dode huid . Het verwijderen van dode huidcellen is cruciaal als je verstopte poriën en daarmee puistjes en mee-eters wilt voorkomen . Dode huidcellen kunnen ervoor zorgen dat je huid er dof uitziet, maar door de huid te exfoliëren krijg je een gezonder uitziende glans. Als je op zoek bent naar een peeling die ook anti-verouderingseffecten heeft, dan is de AHA Peel een absolute must-have. En goed nieuws voor make-upliefhebbers: door de huid regelmatig te exfoliëren, zal je make-up beter aan je huid hechten en blijven zitten.


Mythe: Je kunt je gezwollen gezicht niet verminderen.

Niemand houdt van een gezwollen gezicht. Of het nu komt door de cocktails van gisteravond of door een allergische reactie: opgezwollen wakker worden kan frustrerend zijn, vooral als je niet weet hoe je er vanaf kunt komen. Hoewel de meeste wallen na verloop van tijd vanzelf zullen afnemen, zijn er enkele trucjes die u thuis kunt doen om de zwelling in het gezicht te verminderen. Als u wallen ervaart , vooral rond uw ogen , probeer dan 's ochtends een koud kompres te gebruiken. Of als u nog een stap verder wilt gaan, overweeg dan om gezichts massagerollers te gebruiken om de spieren in uw gezicht te trainen. Met The Face Workout worden bijvoorbeeld de gezichtsspieren gemasseerd, waardoor de zuurstofstroom verbetert . Door de bloedcirculatie in uw gezicht te verbeteren, zullen de wallen snel verminderen. Of probeer The Facelift Roller en trakteer uzelf op een dagelijkse facelift thuis om uw gezicht een steviger en jonger uiterlijk te geven.


 

Mythe: Iedereen zou zich aan dezelfde huidverzorgingsroutine moeten houden.

En tot slot: de wereld is een ontzettend diverse plek, gevuld met allerlei mooie mensen met verschillende huidproblemen. Dat betekent dat er geen one-size-fits-all is als het om huidverzorging gaat. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste producten gebruikt, afgestemd op uw huidtype, dan kunt u altijd bij BLOY Institute terecht voor advies. Samen kunnen we een huidverzorgings- en schoonheidsroutine vinden die bij uw gezicht past en die gemakkelijk thuis te implementeren is. Waarom? Omdat je het verdient!