LABAREAU Blog - The Power Of Beauty Boosting Collagen

De schoonheidswaarheid tegen veroudering.

LABAREAU - Laboratorium - De wetenschap achter onze producten


Wetenschappers onthullen de waarheid achter de evolutie van de huidwetenschap. 


De afgelopen jaren heeft er een paradigmaverschuiving plaatsgevonden in huidverjonging, een trend die in de nabije toekomst van de huidverzorgingswetenschap alleen maar zal worden versneld. Hoewel de revitalisering van de huid vroeger alleen werd bereikt door dure aankopen in esthetische klinieken, speelt huidverjonging nu een fundamentele rol in ons holistische schoonheidsregime thuis. Op dezelfde manier zijn de doelen en aspiraties van de anti-aging huidwetenschap ook veranderd. Vroeger accepteerden we algemeen dat thuisverzorgingsroutines alleen de onvermijdelijke leeftijdsgebonden achteruitgang beheerden als het gaat om toon en helderheid, nu is het ambitieuzere doel om de tekenen van veroudering om te keren. Een jeugdig complex hebben wordt niet langer alleen gerealiseerd door verwerving. Een grondige anti-aging huidverzorgingsroutine thuis wordt het cruciale element dat ons een stap dichter bij onze gewenste eeuwige jeugd brengt.
In deze context is esthetische chirurgie een extra aspect geworden, in plaats van alleen de manier waarop huidverjonging kan worden verkregen. Thuisgebaseerde wellnessregimes gaan een stap verder in de evolutie van anti-aging huidverzorgingswetenschap, en tegenwoordig dragen individuen zelf een grotere verantwoordelijkheid in het proces om hun huid vitaal, gezond en stralend te houden. Deze ontwikkeling is de drijvende factor achter de noodzaak om anti-aging huidverzorgingsproducten thuis te verbeteren die niet alleen effectief zijn, maar ook gemakkelijk en veilig te gebruiken zijn zonder aanzienlijke downtime.

Labareau - Hoofdafbeelding - Retourneren en restituties


Hoewel een aantal producten hebben geprobeerd om de veroudering van de huid te bestrijden, worden deze producten nog steeds voornamelijk gebruikt in klinische huidtherapieën en zijn ze niet beschikbaar voor thuisgebruik. Om deze reden werkte Nederlands meest gerenommeerde huidexpert Lindsay van der Looij samen met toonaangevende biochemici om een ​​anti-aging huidverzorgingsregime voor thuisgebruik te creëren dat nog ontbrak op de markt van wereldwijde huidverzorgingsproducten. Na jaren van uitgebreid onderzoek, formuleontwikkeling en klinische testen, biedt de lancering van LABAREAU een baanbrekende huidverzorgingslijn die de tekenen van veroudering vermindert en transformatieve resultaten biedt in de strijd tegen rimpels, pigmentatie en littekens. De collectie bestaat uit acht gebruiksvriendelijke producten die eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd in iemands schoonheidsregime, de huid verjongen en de tekenen van veroudering omkeren.


De LABAREAU-producten stimuleren de verjonging van de huid door het vermogen om collageen en elastine te produceren te herstellen. De drijvende kracht achter deze innovatie is de uniek geformuleerdeSAXZ-12®️-technologie van het merk, die de vorming van krachtige en zeer geconcentreerde ingrediënten bevordert. Klinisch bewezen resultaten tonen aan hoe het uiterlijk van rimpels, poriën en fijne lijntjes aanzienlijk wordt verminderd. Ondertussen wordt de schoonheid van de huid geoptimaliseerd door er gladder, voller en steviger uit te zien en aan te voelen.
Labareau - Hoofdafbeelding - Afrekenpagina
De introductie van LABAREAU op de wereldmarkt biedt een revolutionaire aanpak van anti-aging in het comfort van uw eigen huis. Een exclusieve en gebruiksvriendelijke huidverzorgingslijn, die pleit voor een wetenschappelijke doorbraak die de noodzaak voor drukke personen om ruimte te maken voor tijdrovende cosmetische afspraken, wegneemt. LABAREAU biedt u simpelweg klinische resultaten in het stimuleren van collageen en het verjongen van de huid die u in complete ontzag zullen achterlaten.
Uw dagelijkse huidverzorgingsroutine die toonaangevend is op het gebied van gezondheid en schoonheid.