Free a girl (4)

International Women's Day

Beste Labareau ladies,

Happy Internationale Vrouwendag! Vandaag wil ik iets echt betekenisvols met jullie allemaal delen. Dit jaar starten we een campagne om geld in te zamelen voor het goede doel Free a Girl. Free a Girl zet zich in voor de bestrijding van mensenhandel en de ondersteuning van overlevenden, met name jonge meisjes die slachtoffer zijn geweest van deze misdaad.

Ik heb voor dit goede doel gekozen omdat elke vrouw het verdient om de kans te krijgen om te gedijen, vrij van uitbuiting en angst. In mijn carrière heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met vrouwen uit alle lagen van de bevolking en achtergronden. Hun verhalen, hun veerkracht en hun mentaliteit hebben niet alleen mijn professionele reis gevormd, maar ook mijn persoonlijke overtuigingen. Ik vind het belangrijk om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin zij kunnen opbloeien.

Wat is er beter dan te empoweren door terug te geven aan degenen die het het meest nodig hebben? Door vandaag 10% van de winst van "The Cleanser" te doneren aan Free a Girl, staan we in solidariteit met overlevenden en laten we hen zien dat ze niet alleen zijn en dat er betere dagen in het verschiet liggen.

Bedankt dat jullie deel uitmaken van deze reis met ons.

Met liefde,

Lindsay van der Looij

Oprichter Labareau